GROEIPROGRAMMA'S VOOR FUTUREPROOF ONDERNEMEN GEVEN RICHTING EN FOCUS

In een sterke dynamische wereld waarin ontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen en er continu wordt getrokken aan je klanten en medewerkers is het belangrijk om rust en steeds de juiste prioriteiten te stellen.

MKB Werkplaats helpt ondernemers het stuur in handen te nemen. Hoe realiseer je je ambities en hoe zorg je ervoor dat klanten en medewerkers vol overtuiging instappen en je volgen. Hoe trek je als een magneet nieuwe klanten en, soms nog belangrijker, nieuwe medewerkers aan. Creëer met onze programma’s een sterk fundament en bouw daarop een doelgericht groeipad. 

Het programma is geheel naar wens samen te stellen, met de focus op strategie, branding, leadgeneratie en sales of leiderschap en cultuur.

TRENDS & ONTWIKKELINGEN

Wat gebeurt er in de wereld om je heen? Welke invloed heeft dat op de ontwikkeling van je bedrijf en op welke manier speel je hier op in?

Visie & Strategie

Visie & Strategie

Wat zijn je ambities? Wat vind je belangrijk? Groei in rendement, versterken van je marktpositie of bijvoorbeeld het vergroten van klantwaarde.

Doelen

Bepaal je doelstellingen per kwartaal en per jaar en je lange termijn doelen voor 3 en 5 jaar in lijn met je strategie.

PMC's & Innovatie

PMC's & INnovatie

Hoe ziet de opbouw van je klantportfolio er uit? Welke marktsegmenten zijn aantrekkelijk en welke innovaties zijn kansrijk met welke prioriteiten?

Klantwaarde & Propositie

Klantwaarde & Propositie

Wie zijn je kernklanten? Welke problemen, behoeften en frustraties hebben zij? Wat maakt jouw producten en diensten waardevol voor de klant? Hoe past je verdienmodel daar bij?

Uitvoering

Uitvoering

Hoe borg je dat je je beloftes realiseert? Hoe zorg je voor een efficiënte uitvoering van je klantprocessen? En hoe passen structuren en systemen bij je waardepropositie?

Leiderschap & Cultuur

Leiderschap & Cultuur

Bouw aan een topteam en maak de juiste opstelling. Benut talent en haal het beste uit je menselijk kapitaal. Neem medewerkers mee in je visie en werk met inspirerende leiders die groeiprocessen faciliteren.

Leadgeneratie & Sales

Leadgeneratie & Sales

Ontwikkel een doelgerichte customer journey en optimaliseer touchpoints. Converteer leads naar klanten en transformeer waardevolle klanten tot ambassadeurs.

Resultaten kompas

Leiderschap & Cultuur

Zorg voor een goede informatie- en communicatiestructuur. Ontwerp dashboards voor het monitoren van resultaten voor management én medewerkers. Visualiseer prestaties en stel medewerkers in staat om zelf bij te sturen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op om samen te ontdekken op welke manier onze programma’s jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij groei en ontwikkeling.